fbpx Новото електрическо Volvo C40 с 408 к.с. е в България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Новото електрическо Volvo C40 с 408 к.с. е в България

етикети

Новото напълно електрическо C40 Recharge е в България. Спортният кросоувър предлага напълно електрически обхват от над 430 км. (по WLTP) с едно зареждане и мощност от 408 к.с. Задвижването се състои от двойни електрически двигатели, един в предната и един в задната ос, задвижвани от 78 kWh батерия, която може да бъде заредена до 80% за около 32 минути. Има и версия с мощност 231 к.с. и предно задвижване.

Новото C40 Recharge идва с една от най-добрите инфотейнмънт системи на пазара, базирана на Android и разработена съвместно с Google с напълно интегрирани в автомобила Google приложения и услуги, като Google Assistant, Google Maps и Google Play.

Volvo C40 Recharge съчетава в себе си всички предимства на предшествениците си, както и   екологичност на ново ниво, дизайнерски интериор подхождащ на премиум бранд, Volvo сигурност и дръзка външност.

Цената стартира от 101 330 лева с ДДС и включени 5 години гаранция, Door to door услуга, както и Сервизен пакет за три години, покриващ безплатно регулярен сервиз и нормално износващи се консумативи (като дискове, накладки, пера на чистачките).

Подобно на XC40 Recharge, новото C40 ще се предлага с иновативни и гъвкави схеми на финансиране, включващи и новата за България форма на абонамент, която обединява наем на автомобила, сервиз, зимни гуми и други елементи, според желанията на клиентите. Лизингът се осигурява от Мото-Пфое Лизинг.

Първите бройки вече са продадени и новите собственици чакат електрическия си модел.