fbpx Представяме Кристиан Георгиев, управляващ съдружник в Arthur Adams (ВИДЕО) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Мениджърите споделят, част XXXII

Представяме Кристиан Георгиев, управляващ съдружник в Arthur Adams (ВИДЕО)

Кристиан Георгиев споделя, че един от първите уроци, който научил в професията си през далечната 1989г. е, че скромността изобщо не краси човека. "От тогава и вярвам максимата, че ако сам не се похваля, другите изобщо няма да се сетят.". И все пак - казва това с усмивка и споделя, че голямата му страст в работата са обученията. Той провежда изключително любопитни и успешни обучения и бизнес симулации. Реално - неговата работа е да промени нагласите и мисленето на хората в бизнеса.
Затова и компанията му е сред най-предпочитаните доставчици на обучения по мениджмънт и лидерство у нас. Но в това няма нищо случайно - Кристиан Георгиев носи харизмата на човека, който винаги иска да погледне отвъд възможностите на личността и именно там да открие това, което е най-ценното в бизнеса - различното мислене.
Зад гърба си има опит с над 800 български компании и над 18 000 човека, минали през обучение в Arthur Adams® Bulgariа.

Неговите съвети за успех в бизнеса:

Според Кристиан Георгиев, най-важното в бизнеса е да виждаш смисъл в това, което правиш. "Търсете Смисъл във всичко, което вършите или просто не го започвайте.", казва той и добавя, че един лидер никога не бива да забравя, че погледите много често са насочени към него. "Помнете – вие сте пример за хората си в компанията, за семейството си, за приятелите си. Ако знаете, че утре това, което сте казали или направили днес ще бъде повторено от всички тях, бихте ли го направили днес?” пита той.

И продължава с ценните си съвети: "Обградете се с хора, които смятате, че притежават онези умения и качества, които на вас ви липсват. Разберете ясно какво ви мотивира. Открийте какво мотивира другите и го използвайте в отношенията си с тях.". Той споделя и няколко много важни думи за това какво е да си мениджър - "Целта ви като мениджър е не да сте пръв приятел на хората, а да ги водите към постигането на резултати. Целта ви като лидер е да помогнете хората да открият и постигнат своите лични цели.", казва още Кристиан Георгиев.