fbpx Цветелина Николова: Днес действията трябва да са по-бързи от мислите (ВИДЕО) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Мениджърите споделят, сезон 8

Цветелина Николова: Днес действията трябва да са по-бързи от мислите (ВИДЕО)

В проекта ни "Мениджърите споделят", който вече навлезе в своя 8-ми сезон, стартираме ВИДЕО поредица с нашите партньори от Volkswagen, в която ви срещаме с лидери на различни компании, които вярват, че времето, в което живеем днес дава нови възможности и отваря нови хоризонти. 

В първата серия гост е Цветелина Николова, управляващ директор на групата "Катаржина естейт" и "Платинум брандс", и една от най-значимите фигури във винения бизнес у нас. Тя споделя:

"Бизнесите днес трябва да се развиват по различен начин днес, за да бъдат конкурентоспособни. Живеем във време, в което действията трябва да са по-бързи от мислите. Трябва да имаме план поне за две години напред, защото това ни дава повече сигурност, най-вече спрямо поддоставчиците, с които сега имаме най-голям проблем.

Лидерът трябва да мисли изключително бързо, да има много идеи, защото именно в това време силните лидери показват много повече качества и дърпат компаниите напред. Аз смятам, че в моменти на криза – силните компании се развиват."

Какво още разказва тя, може да проследите във ВИДЕОТО:

Партньор в това видео е първият изцяло електрически SUV на Volkswagen - ID.4, който с един зарят на батерията може да измине почти 500 км. Автомобил еднакво комфортен както за градския трафик, заради изключителната си маневреност и множество функции, които улесняват шофирането, така и за по-дълги пътувания заради просторния обем в купето и багажника.