fbpx Премиера за Korando на автосалона в София | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Автосалон София 2019

Премиера за Korando на автосалона в София

Премиера на българска земя прави изцяло новото поколение на Korando на най-старата южнокорейска автомобилна марка SsangYong. Все още моделът е с конвенционални двигатели, но следващата година идва и хибридна версия, която ще бъде последвана от изцяло електрически вариант. Изцяло новото поколение Korando е най-технологичният автомобил на SsangYong досега и предлага куп системи за сигурност и функции за автономно шофиране.

Задвижва се от 1,6-литров турбодизелов агрегат с мощност 136 к.с. и 1,5-литров бензинов турбомотор. В гамата остава и  2,0-литров атмосферен бензинов агрегат. Системата 4х4 има и блокаж на диференциала.

На щанда на официалния вносител на SsangYong – „Ратола”, могат да се видят също последното поколение на всъдехода Rexton G, както и успешния му предшественик Rexton W, кросоувърите Tivoli и XLV, а в зоната за тест-драйв ги очаква изцяло новият пикап Musso. „Ратола” са предоставили и най-скъпата кола за награда в томболата на автосалона – Tivoli 4x4 с всички екстри на цена 62 755 лева.