fbpx Седмична астро прогноза за всеки зодиакален знак (17- 23 октомври 2022 г.) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична астро прогноза за всеки зодиакален знак (17- 23 октомври 2022 г.)

Седмицата се очертава силна за въздушните знаци – Везни, Близнаци, Водолей. Периодът е успешен за създаване на нови партньорски взаимоотношения, нови социални контакти, както и за разрешаване на административни и нормативни казуси.

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /17- 23 октомври 2022 г./

ОВЕН /21.03 - 20.04/ 

Седмицата започва със силен заряд и пред вас ще се открият изобилие от възможности. Ще имате потенциала да изпъкнете на работното място, да покажете най-доброто от себе си и късмета ще бъде на ваша страна. Що се отнася до работата с документи, както и кореспонденцията, бъдете внимателни, предпазливи и четете детайлно, това ще ви помага да избегнете провали.

ТЕЛЕЦ /20.04 - 20.05/

Очаква ви динамична, напрегната и доста турбулентна седмица. Ако бъдете гъвкави и креативни, пред вас ще се разкрият доста, неочаквани за вас възможности. Бъдете предпазливи в бизнес отношенията с партньори, има вероятност за прекратяване на взаимоотношенията или за тотална смяна на курса. Имате реални възможности за установяване на нови бизнес контакти, стартиране на нови бизнес начинания, които ще бъдат много успешни за вас.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/

Добър период за сключване на нови договори и влизане в партньорски отношения, нови бизнес начинания, но за целта трябва да имате ясна цел, добра стратегия и да канализирате цялата си жизнена енергия. Жаждата за промяна ще ви връхлети, но се пазете от задкулисни игри, фалшификации и „подводни камъни“ при старт на нови проекти, особено в приятелското обкръжение.

РАК /22.06 - 23.07/

Очертава се седмица, която може да ви изправи пред доста деликатни ситуации в работен план, с началници и по-висшестоящи фигури в бизнеса. Ще усетите силно желание да наложите трансформация на работното място, има възможност за смяна на работата или заеманата позиция. Вслушайте се в интуицията си, тя няма да ви подведе.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/

Седмицата може да стартира с известни трудности и пречки що се отнася до съвместни проекти с близки за вас хора. В крайна сметка ще получите възможности отново да разгърнете потенциала си и да създадете полезни социални контакти. Дерзайте смело напред, направете всичко, което зависи от вас, няма причина да се отказвате от бъдещите си проекти.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/ 

Седмицата е подходяща за постигане на нови хоризонти в професионален план.Аако ви предстоят срещи, разговори или проекти с по-висшестоящи от вас лица, то те ще бъдат успешни. Предстои успешен период за реализация на бизнес начинанията ви. Пазете се от клевети и интриги, възможно е некоректно отношение на работното място.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/

Периода предоставя изключителни възможности пред вас Везни, имате възможности за установяване на нови бизнес контакти, стартиране на нови проекти и договорни отношения. Въпреки всичко, бъдете предпазливи, има тенденции за разрушаване и тотален обрат в отношенията с шефове и хора на високи позиции. Може би е дошло времето за преврат, време да пуснете всичко старо и ненужно, за да отворите пространство за по-доброто ново. 

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/

Периода не е от най-силните в работен план и професионална реализация. Трудно можете да разгърнете потенциала си и да покажете най-доброто от себе си. Ще трябва доста повече да се потрудите от обичайното, за да постигнете успехи. Доверете се на силния си нюх и интуиция при взимането на решения, скорпионът има усет за това, кое е най-доброто за него.

СТРЕЛЕЦ /23.11 - 22.12/

Късмета и добрите възможности, няма да ви изневерят и през идната седмица, затова бъдете с положителна нагласа и привличайте позитивните събития. Предложения за професионална изява, както и за нови бизнес начинания няма да липсват. В работата си разчитайте предимно на себе си, сега не е подходящ период за колаборации.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/

Периодът е силен за нови финансови постъпления или разрешаване на финансови проблеми, бъдете гъвкави и креативни, това ще бъде добра възможност да си създадете финансов комфорт. Бъдете разумни и действайте по план, за да се похвалите с успех. Недоброжелатели няма да липсват.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/ 

Периода не е подходящ за всякакви финансови операции, изчакайте и планирайте добре бизнес инвестициите и начинанията си. Добър момент е за преговори, проучване и бизнес срещи. Може да създадете стабилни социални контакти, които да изиграят важна роля напред в живота ви.

РИБИ / 20.02 - 20.03/

Не е подходящ период за старт на нови проекти и бизнес начинания. Бъдете предпазливи, има рискове от измами, фалшификации и заблуди. Проявете разум и практичност, защото има възможност да се заблудите и сгрешите. Периодът е слаб за инвестиции, сделки и нови проекти.