fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (20-26 март 2023 г.) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (20-26 март 2023 г.)

Седмицата ще започне с голяма енергия и силна жажда за нови проекти особено за огнените зодии

ОВЕН-ЛЪВ-СТРЕЛЕЦ. Бъдете по-разумни и не действайте импулсивно! Има рискове от документални измами и нелоялни сделки!

ОВЕН /21.03 - 20.04/

Седмицата ще започне доста динамично за вас. Жаждата за ново начало, нови проекти и дори ново бизнес поприще ще е голяма. Но по-скоро действайте предпазливо и не прибързвайте. Бъдете изключително внимателни с документалната част и четете детайлно всичко, което подписвате. Има реални рискове от измами, некоректни сделки и фалшиви отношения.

ТЕЛЕЦ /20.04 - 20.05/
Очаква ви седмица, в която жаждата за инвестиции и покупки ще е голяма. Пред вас ще се разкрият чудесни възможности за създаване на нови бизнес контакти, срещи и съдружия. Все пак бъдете разумни, не е добър период за теглене на големи суми пари на заем, влизане в кредитни или лизинг отношения. 

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/
Ще бъдете доста активни и предприемчиви през идната седмица. Но периода не е подходящ за нови сделки, нови работни дейности или започване на нова работа. Може да бъдете подведени от некоректни обещания за бизнес развитие. 

РАК /22.06 - 23.07/
Очаква ви седмица, в която трябва добре да обмислите пътя си на бизнес развитие. Пред вас могат да се разкрият доста бизнес възможности, но не приемайте всяка дума за чиста монета. Съществуват доста възможности за измами, некоректни отношения и празни обещания.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/
Седмицата ще бъде предизвикателна за вас лъвове в професионален план. Възможно е да настъпи хаос и безредие. Ще срещнете трудности, напрежение, предизвикателства, които ще ви попречат да покажете своите качества. Периодът не е подходящ за нови проекти, бизнес инвестиции или смяна на професионалното поприще.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/ 
Седмицата се очертава интересна за вас, ще се появят добри професионални възможности, но не реагирайте импулсивно и помислете добре, кое е по вашите възможности и кое не. Не поемайте излишни рискове, защото периода не е подходящ за смяна на работната дейност или стартиране на нови бизнес начинания. Бъдете внимателни при подписването на документи и четете внимателно всяка една клауза.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/
Периодът е силен за вас, защото именно сега ще може да поставите едни добри основи към вашето професионално развитие. Ще се разкрият неочаквани предложения и шансове за професионални успехи. Силен период е за обучения, преквалификации, личностно развитие и бизнес пътувания.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/
Седмицата ще разкрие добри възможности за нови проекти, бизнес инвестиции или колаборации, които ще се отразят много позитивно върху имиджа ви в бизнес средите. Силен период е също за погасяване на кредити, лизинги или разрешаване на наследствени казуси. 

СТРЕЛЕЦ /23.11 - 22.12/
Тази седмица отново се очертава доста успешна за вас стрелци. Периодът е силен за професионална реализация и поставяне на нови бизнес цели. Късметът и успехите ще ви преследват и ще получите реални възможности да увеличите капитала си. Добър период е за нова професионална дейност или смяна на работното място.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/
Желанието за лична промяна ще ви донесе нови, добри възможности за професионална реализация. Добър момент е за преговори за нова длъжност, позиция и по-добри финансови условия. Силен период е също за погасяване на кредити, лизинги или разрешаване на наследствени казуси.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/ 
Периода е подходящ за осъществяване на нови бизнес отношения, съдружия и партньорства. Ще бъдете доста дейни, активни и това ще ви донесе реални възможности за нови бизнес сделки. Чудесен момент е за осъществяване на бизнес колаборации, съдружия или PR кампании, които ще се отразят позитивно върху имиджа ви в бизнес средите.

РИБИ / 20.02 - 20.03/
Седмицата ще бъде доста напрегната и динамична за вас. Не е добър период за старт на нови бизнес проекти, нови сделки или смяна на професионалното поприще. Бъдете изключително внимателни с документалната част и четете детайлно всичко, което подписвате. Има реални рискове от измами, некоректни сделки и фалшиви отношения.