fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (3-9 юли 2023 г.) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (3-9 юли 2023 г.)

Започва силен период за нови възможности в професионален план пред земните зодии ТЕЛЕЦ - ДЕВА - КОЗИРОГ

ОВЕН /21.03 - 20.04/ 
Седмицата бъде доста напрегната в професионален план, така че се въоръжете с търпение и пазете нервната си система. Периодът не е подходящ за стартиране на нови бизнес начинания и инвестиции, защото шансове от провал са големи, особено ако работата ви е свързана с хора от приятелския кръг. Бъдете разумни и не се впускайте в сериозни покупки.

ТЕЛЕЦ /20.04 - 20.05/
Очаква ви динамична седмица, в която стреса и напрежението няма да липсват. Пред вас обаче може да се разкрият добри възможности за професионално развитие. Периодът е подходящ за разрешаване на наследствени казуси, както и за довършване на кредитни или ипотечни истории.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/
Ще бъдете доста активни през идната седмица, но сега периода не е подходящ за стартиране на нови работни проекти или за смяна на професионалната дейност. Планирайте и по-скоро придвижвайте напред текущите си бизнес начинания и се опитайте да не се надскачате в намеренията си. Не е удачен период за вземане на кредити, лизинги и всякакви чужди пари.

РАК /22.06 - 23.07/
Седмицата започва доста активно и динамично за вас. Периодът е чудесен за старт на нова бизнес дейност или разширяване на текущата такава. Ще получите възможност за разрешаване на ипотечни, наследствени или кредитни казуси. Помислете за нови инвестиции. Седмицата ще е доста благодатна за хората работещи в областта на изкуството, духовните науки, фармацията, алкохолния бранш.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/
Седмицата ще бъде изключително динамична и напрегната за вас. Бъдете внимателни с документалната част и нещата, които подписвате. Не е удачен период за сериозни бизнес сделки, както и за влизане в колаборации и партньорски отношения. Не предприемайте сериозни инвестиции и не се надскачайте в бизнес намеренията си.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/ 
Седмицата се очертава интересна за вас, ще се появят добри професионални възможности, но не реагирайте импулсивно и помислете добре, кое е по вашите възможности и кое не. Не поемайте излишни рискове, защото периода не е подходящ за смяна на работната дейност или стартиране на нови бизнес начинания. Бъдете внимателни при подписването на документи и четете внимателно всяка една клауза.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/
Периодът не е силен за вас везни, особено що се отнася до стартиране на нови бизнес начинания. Бъдете внимателни и претегляйте внимателно всички рискове. Няма да бъде добра идея да смените работа или професионалната дейност. Сега е добре да придвижвате напред старите си бизнес проекти, но разчитайте на себе си. Не е удачен период за сериозни бизнес сделки, както и за влизане в колаборации и партньорски отношения.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/
Седмицата ще бъде доста успешна и далновидна за вас. Чудесен период е за покупко-продажби на недвижимо имущество, както и за разрешаване на имотни казуси. Помислете за различни PR дейности или бизнес колаборации с цел развитие на бизнеса и положението ви в обществото. Бъдете внимателни обаче с документалната част и четете детайлно всичко, което подписвате.

СТРЕЛЕЦ /23.11 - 22.12/
Започва една динамична и доста напрегната седмица. Бъдете премерени в бизнес намеренията си и не се надскачайте. Не е удачен период за сериозни бизнес инвестиции, както и за влизане в кредитни или ипотечни истории. Придвижвайте старите си, рутинни задължения.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/
Очаква ви силна и успешна седмица. Силната ви амбиция за реализация и бизнес успехи ще се увенчае с късмет. Чудесен период е за разширяване на бизнес дейността ви или започване на нова такава. Използвайте момента, ако имате за разрешаване на имотни, наследствени или ипотечни казуси.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/ 
Очаква ви доста динамична и напрегната работна седмица. Периодът не е подходящ за осъществяване на нови бизнес начинания или стартиране на нови бизнес проекти. Ще бъдете дейни, енергични и идеи за нови дейности няма да липсват, но мислете трезво и не реагирайте прибързано. Разчитайте предимно на себе си и не започвайте работни отношения с хора от приятелския ви кръг.

РИБИ / 20.02 - 20.03/
Седмицата ще бъде силна и успешна за вас в работен план. Ще успеете да реализирате бизнес начинанията си успешно, но не се впускайте в нови такива. Придвижвайте напред рутинните си задължения и довършете работни ангажименти, които сте оставили назад във времето. Чудесен период е за разрешаване на имотни, наследствени или ипотечни казуси.