fbpx „Световната PR революция“ на Максим Бехар с официална премиера в София | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

„Световната PR революция“ на Максим Бехар с официална премиера в София

„Световната PR революция“ на Максим Бехар с официална премиера в София

 

Най-новата книга на Максим Бехар „Световната PR революция“ беше официално представена за първи път в България в книжарница „Гринуич“. Събитието бе уважено от стотици гости, сред които мениджъри на големи компании, дипломати, журналисти, представители на академичната общност и на шоу бизнеса. „Световната PR революция: Как умните лидери успяват в света на променящия се PR“ (The Global PR Revolution: How Thought Leaders Succeed in the Transformed World of PR)“ бе представена от д-р Соломон Паси, президент на Атлантическия клуб в България, проф. Любомир Стойков, PR и медиен експерт, и Виктория Бисерова, управител на издателство „Ентусиаст“, което издава книгата в България.

Нашето списание бе първото, на което авторът предостави откъс от книгата, който да бъде публикуван. 

„Световната PR революция“ на Максим Бехар, дългогодишен журналист, успешен бизнесмен, дипломат, собственик и мениджър на една от водещите PR компании в България M3 Communications Group, Inc., първоначално излезе в САЩ, където постигна забележителен успех. В продължение на две седмици книгата бе на първо място по продажби сред новите заглавия в секциите PR, Sales & Marketing и Career Advises на Amazon.com и продължава да е след най-продаваните нови книги в тази област.
„Световната PR революция“ съдържа мнения на 100 от най-влиятелните PR експерти от 65 страни от 6 континента и предоставя на читателите уникален поглед към съвременните комуникации. Книгата е оценявана като една от най-добрите в света в областта на PR-a.

„Има няколко неща, които могат да направят човек щастлив, и едно от тях е да види толкова много свои приятели и хора, от които се е учил, тук, в тази пълна зала. Щастлив съм обаче и че България е първата страна след САЩ, в която книгата ми излиза, и това дори беше едно от условията ми пред американските ми издатели от Allworth Press. Надявам се всеки от читателите да научи поне един факт, едно изречение, една случка или един интересен казус, който може да промени или бизнеса, или дори живота му“, заяви авторът на „Световната PR революция“ Максим Бехар.