fbpx Вижте изцяло обновения ни сайт! | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Вижте изцяло обновения ни сайт!

Скъпи читатели, с огромно радост споделяме, че посрещаме август с наша гореща новина – представяме ви изцяло обновения ни сайт

Всички прекарваме часове в интернет и затова удобството при ползването на всяка една платформа е от съществено значение. Затова подобрихме и улеснихме използването на сайта за всички възможни платформи. С лекота ще можете да ни четете не само на компютъра си, но и от всички мобилни устройства – телефон или таблет, независимо от марката им.

Променихме визията, но запазихме съдържанието и целите си отпреди 18 години, когато стартирахме списанието в хартиен и онлайн формати – да бъдем в полза на бизнеса с практично съдържание, създадено от експерти и специалисти, които споделят своя опит. 

Вярваме, че ще продължавате да откривате полезни статии в различните рубрики: ще се запознавате с успешни лидери в проекта ни „Мениджърите споделят“, ще се срещнете с прекрасни дами в красиви фотосесии с нови автомобили в проекта ни „Истинската скорост на жените“, ще ви разхождаме из красиви места и посоки в България и по света, както и досега ще научавате от първа ръка впечатления за новите автомобили в България, от септември очаквайте новите постове на авторите ни в рубриката „Колонката на…“ както и още много други интересни проекти. 

Пожелаваме ви приятно четене!