fbpx Volkswagen сваля покрива с T-Roc Cabriolet | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Volkswagen сваля покрива с T-Roc Cabriolet

не

Volkswagen сваля покрива с T-Roc Cabriolet

етикети

Новият T-Roc Cabriolet съчетава издръжливостта на SUV моделите с удоволствието от шофирането на автомобил с с отворен покри. С пазарната премиера на T-Roc Cabriolet, Volkswagen разширява своята гама от предложения в сегмента на компактните  SUV модели – най-бързо растящия сегмент от автомобилния пазар в глобален мащаб. Със своите динамични пропорции, външността на автомобила излъчва силен характер.

 

T-Roc Cabriolet предлага място за 2+2 пътници. Седалките са по-високо и осигуряват отлична видимос.  Мекият покрив използва механизъм с електрохидравлично задвижване, който го отваря и затваря напълно автоматично за девет, съответно единайсет секунди, като  това е възможно и по време на движение със скорост до 30 км/ч. В случай на внезапно преобръщане, зад задните седалки се задейства система зa защита на пътниците.

 

Цифровият блок на контролните прибори Digital Cockpit и инфотейнмънт системата Discover Media ще се предлагат допълнително. Инфотейнмънт системата и услугите Volkswagen We свързват автомобила с глобалната мрежа и околния свят, подобрявайки навигацията и забавленията на борда

 

Нивото Style ще се хареса на почитателите на изисквания дизайн, докато нивото на оборудване R-Line е създадено специално за хората със спортен характер. Системите Front Assist и Lane Assist са част от стандартното оборудване на T-Roc Cabriolet, както и 17-цоловите алуминиеви джанти

Кабриолетът T-Roc се предлага с Два TSI двигателя. Версията 1.0 TSI е с максимална мощност 85 кВт/115 к.с., докато 1.5 TSI развива 110 кВт/150 к.с. и се предлага и в комбинация с DSG трансмисия. И двете версии използват предно предаване.

 

Моделът вече се предлага в България като цената започва от 50 334 лв. и достига до 64 184 в най-високото му ниво.