fbpx Да опитаме ли хибридно…? | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Да опитаме ли хибридно…?

Опиянението, а и лутането от дистанционната работа през последните две години изглежда свърши.  Пъшкахме и охкахме как ще се справим от разстояние, как ще контролираме кой как се справя и така се случи, че преодоляхме и това изпитание. Свикнахме неусетно да възприемаме колегите си като едни малки квадратчета на нашите екрани, лесно започнахме да разпознаваме кой работи в хола, кой в кухнята, какви картини има на стената.

Сега вече отново трябва да свикваме с шума в офиса, с малките и симпатични безредици в него, но и рязко да разберем, колко много време сме губили в транспорт, по задръствания, за тоалет всяка сутрин и да се опитаме да трансформираме това време в нещо по-полезно. Например – работа. Или пък в четене на интересна книжка или просто браузване в интернет.

И ето я новата действителност. Трябва да намерим добро съчетание между всичко, което правихме досега, правихме преди и ще правим за в бъдеще. Засега го наричаме хибридна работа. Със сигурност така ще си остане и основната дейност днес на всеки мениджър е да си намери спецификата на компанията, на клиентите и на екипа така, че всички да се чувстват комфортно.

Защото по-важно от това в наши дни няма!