fbpx Mustang празнува 55-ти рожден ден | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Mustang празнува 55-ти рожден ден

 

Ford Mustang отбеляза 55 години от производството на модела. Автомобилът е официално достъпен в Европа от 2015 година, a любовта между него и континента датира още от рождението на емблематичния американски „мускул” през 1964г. 

От тогава Mustang на Ford е участвал в безброй филми и музикални клипове, като собственост на много известни личности, които сядат зад волана му не само, за да потвърдят каква автомобилна икона е, но и за да го превърнат в културна такава. Феновете по целия свят поддържат страстта, както например мъжът с 5,500 мустанга или  „мъжът-Мустанг“ , което е и доказателство, че празненствата не са само в периода на рождените дни на модела, а и през цялото време.

Специална почерпка за рожден ден

Как ще отпразнува Mustang собствения си 55-ти рожден ден? С торта...или с нещо, което носи Mustang настроение? Слушайте внимателно и може дори да чуете, че ауспусите се присъединяват към партито с вдъхновено от V8 представяне на класическата песен "Happy Birthday". Гледайте видео тук: https://www.youtube.com/watch?v=FRZobCOF3jw&feature=youtu.be

 

Изграждане на LEGO Mustang

Ford Mustang от 1967 е най-старата автомобилна версия, която е пусната в сериите за строене на LEGO-  може да се похвали с повече от 1400 части и с опции за персонализиране. С детайли, включващи заден мост, който може да бъде "закачен" до подробен двигателен отсек под отвора на капака, моделът е голямо предизвикателство за феновете на Mustang и за ентусиастите на LEGO. Ford го постави на изпитание, заснемайки четиричасовото видео по изграждането в специално видео на забързан кадър.

„55“ от въздуха

Във Великобритания, 66 ентусиасти караха своите автомобили Mustang заедно и се присъединиха към четири чисто нови и класически модели от собствената колекция на Ford. След това селекцията от автомобили, подреждат формация, така че да изпишат числото „55”