fbpx Представихме официално Алманах на успешните бизнес казуси 2022 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Представихме официално Алманах на успешните бизнес казуси 2022

За осма поредна година на специално светско събитие представихме Алманах 2022 в неготово осмо издание. За втора поредна година нашето списание има изключителната привилегия да е единствената медия в България, която е допускана до сърцето на една от най-големите банки у нас – Обединена Българска Банка.

Участниците в Аламнах 2022

В красивата атмосфера с прекрасна гледка към цяла София от терасата на 24 етаж на сградата на банката, сред много бизнес лидери участници в изданието, партньори и приятели на списанието, отпразнувахме излизането от печат на Алманаха.

Годишното луксозно издание представя историите на успешни мениджъри и собственици на различни бизнеси, които споделят своите моменти на трудности, успехи, грешки, визии за бъдещето и за изминалите години се е превърнал в учебник по реален бизнес.

Ина Георгиева, главен редактор и издател на сп. твоят БИЗНЕС

„След две тежки години за всички ни, в който пандемията остави отпечатък във всеки един от нас и във всеки един бизнес, научихме много. Сега светът е изправен пред военен конфликт, който оставя отражение върху всеки бизнес. Живеем в екстремно време, но бизнесите трябва да продължат напред, за да дадат устойчивост на света, въпреки трудностите, които неминуемо предстоят“, сподели главният редактор и издател Ина Георгиева. 

По традиция списанието отличава с Грамоти за устойчивост в бизнеса и подкрепа на проекта „Мениджърите споделят” своите партньори, защото именно устойчивостта е тази, която движи света напред.

Питър Рубен, ОББ и Елена Дречева, Коника Минолта България

За трета година Обединена Българска Банка застана зад проекта и за нас беше чест, че лично на събитието присъства Питър Рубен, главен изпълнителен директор на ОББ и кънтри мениджър на KBC за България, който прие Грамотата от Елена Дречева, изпълнителният директор на Коника Минолта България, участник в първата среща от  първия сезон на проекта „Мениджърите споделят“. 

Нестор Несторов Volkswagen леки автомобили (вдяксно) и Теодор Маринов ОББ

Зелената сделка и зеленото бъдеще са посоката за развитие на всеки бизнес. Не на книга, а в реалност. Мисълта за опазването на околната среда, декарбонизацията, опазването на Земята, на която живеем са мисия на всеки от нас. Бизнесите вече са постигнали немалко в тази посока и продължават да работят усилено за „зеленото бъдеще“.  Volkswagen представи тази година изключително сериозни заявки в тази посока. Признание е за нас, че българският официциален представител на марката "Порше БГ", припознава нашата медия като партньор.  

Теодор Маринов, изпълнителен директор в ОББ, член на кънтри екипа на KBC Груп в България и лидер на програмата за Устойчиво финансиране на КВС Груп в България връчи Грамота за устойчивост на бизнеса, която прие Нестор Несторов – Бранд мениджър на леки автомобили Volkswagen.

Максим Бехар (вляво) връчи Грамота на Иван Дудин, Акронис България

Заедно със зелената мисия, дигитализацията е другият фактор за устойчивост на бизнесите. Животът ни е в телефона, умните уреди, умните автомобили. Онлайн ни помогна да се развиваме по друг начин. 
Всичко това обаче извади един изключително важен проблем на дневен ред – сигурността и киберзащитата. Затова за нас е чест, че лидерът в киберзащитата Акронис застана за втора поредна година зад проекта.

Един от най-известните ПР експерти и автор на седмична Колонка в онлайн списанието ни Максим Бехар връчи Грамота за устойчиво развитие на бизнеса в България на Иван Дудин, управляващ директор, Акронис България

Гостите на събитието си казаха "Наздраве" с прекрасните вина на една от най-успешните и иновативни изби в България – Вила Мелник, която е изградена на основните на семейния бизнес, чиято история присъства в Алманаха. Милица Зикатанова, която е второ поколение собственик на семейната изба и тази вечер е с нас, е приела издигането на реномето на българското вино като лична мисия и е създател на единствената по рода си карта на винените маршрути в Мелник, която представя 7 изби.

Милица Зикатанова, Вила Мелник и Ина Георгиева

Галерии от събитието можете да видите

ТУК

ТУК 

ТУК

снимки: Хайлайф

#Алманах2022 се продава в пунктовете за печат Inmedio в моловете, Кауфланд, Фантастико, летища, както и в бензиностанциите (без omv)

В Алманах 2022 може да прочетете интервютата и бизнес посланията на:

Теодор Маринов, изпълнителен директор „Легаси и дъщерни дружества“ и лидер на програмата „Устойчиви финанси“ в ОББ

Веселин Стоянов, основател и управител на TRANSPRESS

Нестор Несторов, бранд мениджър на Volkswagen леки автомобили, Порше БГ

Петър Торнев, директор на Технологичния център на Аксенчър в България

Иван Дудин, регионален директор на Акронис България

Адв. Янита Тончева, „Модус Консулт“ ЕООД и управляващ съдружник в Адвокатско дружество „Тончева и партньори“

Гергана Тенекеджиева, изп. директор на АДРЕС Недвижими имоти

Десислава Кръстева, търговски мениджър и административен директор на Ирбис Аутомотив ЕООД

Даниела и Грозьо Грозеви, съдружници „Веда Корект“

Адв. Биляна Тончева, прокурист на „Еко Глоуб“ ООД

Георги Малчев, съдружник в Xplora.bg

Максим Бехар, главен изпълнителен директор, M3 Communications Group, Inc.

Петър Стоянов, управител на туристическа агенция Luxutоur

Д-р Йорданка Господинова д.м., създател на Smart Diet

Цветанка Фратева, управител Green Point Logistic

Мариета Тодорова, главен мениджър на Емералд Ести СПА център

Адв. Петя Мургова, АДД „Мургова и партньори"

Калоян Кирилов, основател Синерджи Груп

Вяра Бориславова, собственик на MUSE SHOP

Марина Стефанова, доктор по социално управление

Мария Гергова-Бенгтссон - основател на агенция Ютайтед Партнерс

Студентката Татяна Иванова, която мечтае да стане космонавт