fbpx Представихме официално Алманах на успешните бизнес казуси 2022 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Представихме официално Алманах на успешните бизнес казуси 2022

Водеща снимка
Да

Представихме официално Алманах на успешните бизнес казуси 2022

За осма поредна година на специално светско събитие представихме Алманах 2022 в неготово осмо издание. За втора поредна година нашето списание има изключителната привилегия да е единствената медия в България, която е допускана до сърцето на една от най-големите банки у нас – Обединена Българска Банка.

Участниците в Аламнах 2022

В красивата атмосфера с прекрасна гледка към цяла София от терасата на 24 етаж на сградата на банката, сред много бизнес лидери участници в изданието, партньори и приятели на списанието, отпразнувахме излизането от печат на Алманаха.

Годишното луксозно издание представя историите на успешни мениджъри и собственици на различни бизнеси, които споделят своите моменти на трудности, успехи, грешки, визии за бъдещето и за изминалите години се е превърнал в учебник по реален бизнес.

Ина Георгиева, главен редактор и издател на сп. твоят БИЗНЕС

„След две тежки години за всички ни, в който пандемията остави отпечатък във всеки един от нас и във всеки един бизнес, научихме много. Сега светът е изправен пред военен конфликт, който оставя отражение върху всеки бизнес. Живеем в екстремно време, но бизнесите трябва да продължат напред, за да дадат устойчивост на света, въпреки трудностите, които неминуемо предстоят“, сподели главният редактор и издател Ина Георгиева. 

По традиция списанието отличава с Грамоти за устойчивост в бизнеса и подкрепа на проекта „Мениджърите споделят” своите партньори, защото именно устойчивостта е тази, която движи света напред.

Питър Рубен, ОББ и Елена Дречева, Коника Минолта България

За трета година Обединена Българска Банка застана зад проекта и за нас беше чест, че лично на събитието присъства Питър Рубен, главен изпълнителен директор на ОББ и кънтри мениджър на KBC за България, който прие Грамотата от Елена Дречева, изпълнителният директор на Коника Минолта България, участник в първата среща от  първия сезон на проекта „Мениджърите споделят“. 

Нестор Несторов Volkswagen леки автомобили (вдяксно) и Теодор Маринов ОББ

Зелената сделка и зеленото бъдеще са посоката за развитие на всеки бизнес. Не на книга, а в реалност. Мисълта за опазването на околната среда, декарбонизацията, опазването на Земята, на която живеем са мисия на всеки от нас. Бизнесите вече са постигнали немалко в тази посока и продължават да работят усилено за „зеленото бъдеще“.  Volkswagen представи тази година изключително сериозни заявки в тази посока. Признание е за нас, че българският официциален представител на марката "Порше БГ", припознава нашата медия като партньор.  

Теодор Маринов, изпълнителен директор в ОББ, член на кънтри екипа на KBC Груп в България и лидер на програмата за Устойчиво финансиране на КВС Груп в България връчи Грамота за устойчивост на бизнеса, която прие Нестор Несторов – Бранд мениджър на леки автомобили Volkswagen.

Максим Бехар (вляво) връчи Грамота на Иван Дудин, Акронис България

Заедно със зелената мисия, дигитализацията е другият фактор за устойчивост на бизнесите. Животът ни е в телефона, умните уреди, умните автомобили. Онлайн ни помогна да се развиваме по друг начин. 
Всичко това обаче извади един изключително важен проблем на дневен ред – сигурността и киберзащитата. Затова за нас е чест, че лидерът в киберзащитата Акронис застана за втора поредна година зад проекта.

Един от най-известните ПР експерти и автор на седмична Колонка в онлайн списанието ни Максим Бехар връчи Грамота за устойчиво развитие на бизнеса в България на Иван Дудин, управляващ директор, Акронис България

Гостите на събитието си казаха "Наздраве" с прекрасните вина на една от най-успешните и иновативни изби в България – Вила Мелник, която е изградена на основните на семейния бизнес, чиято история присъства в Алманаха. Милица Зикатанова, която е второ поколение собственик на семейната изба и тази вечер е с нас, е приела издигането на реномето на българското вино като лична мисия и е създател на единствената по рода си карта на винените маршрути в Мелник, която представя 7 изби.

Милица Зикатанова, Вила Мелник и Ина Георгиева

Галерии от събитието можете да видите

ТУК

ТУК 

ТУК

снимки: Хайлайф

#Алманах2022 се продава в пунктовете за печат Inmedio в моловете, Кауфланд, Фантастико, летища, както и в бензиностанциите (без omv)

В Алманах 2022 може да прочетете интервютата и бизнес посланията на:

Теодор Маринов, изпълнителен директор „Легаси и дъщерни дружества“ и лидер на програмата „Устойчиви финанси“ в ОББ

Веселин Стоянов, основател и управител на TRANSPRESS

Нестор Несторов, бранд мениджър на Volkswagen леки автомобили, Порше БГ

Петър Торнев, директор на Технологичния център на Аксенчър в България

Иван Дудин, регионален директор на Акронис България

Адв. Янита Тончева, „Модус Консулт“ ЕООД и управляващ съдружник в Адвокатско дружество „Тончева и партньори“

Гергана Тенекеджиева, изп. директор на АДРЕС Недвижими имоти

Десислава Кръстева, търговски мениджър и административен директор на Ирбис Аутомотив ЕООД

Даниела и Грозьо Грозеви, съдружници „Веда Корект“

Адв. Биляна Тончева, прокурист на „Еко Глоуб“ ООД

Георги Малчев, съдружник в Xplora.bg

Максим Бехар, главен изпълнителен директор, M3 Communications Group, Inc.

Петър Стоянов, управител на туристическа агенция Luxutоur

Д-р Йорданка Господинова д.м., създател на Smart Diet

Цветанка Фратева, управител Green Point Logistic

Мариета Тодорова, главен мениджър на Емералд Ести СПА център

Адв. Петя Мургова, АДД „Мургова и партньори"

Калоян Кирилов, основател Синерджи Груп

Вяра Бориславова, собственик на MUSE SHOP

Марина Стефанова, доктор по социално управление

Мария Гергова-Бенгтссон - основател на агенция Ютайтед Партнерс

Студентката Татяна Иванова, която мечтае да стане космонавт