fbpx Седмична астро прогноза за всеки зодиакален знак (12 - 18 декември) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична астро прогноза за всеки зодиакален знак (12 - 18 декември)

ОВЕН /21.03 - 20.04/ 
Седмицата не е подходяща за осъществяване на нови социални контакти, медийни изяви, PR кампания и нови съдружия особено с близки приятели. Добър период е за разрешаване на важни юридически или съдебни казуси. Ако планирате бизнес пътуване в чужбина или работата ви е свързана с хора с чуждестранно потекло, то там нещата ще пожънат успех.

ТЕЛЕЦ /20.04 - 20.05/
Очаква ви динамична седмица, в която ще имате реални възможности да пожънете сериозни работни успехи и да увеличите своите приходи. Чудесно време е за осъществяване на нови бизнес контакти, сделки, партньорства, както и за разрешаване на документални казуси. Силен период за тези от вас, чиято работна дейност е свързана с търговия, транспорт, образование, мода, естетика.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/
Ще бъдете доста активни и дейни през идната седмица. Възможно е да се появят нови идеи за бизнес начинания, които няма да са никак лоши и ще ви отворят пътеки за по-добро социално положение. Ентусиазмът ще ви завладее, но не действайте прибързано и проверете нещата детайлно. Бъдете разумни, аналитични и не действайте първично.

РАК /22.06 - 23.07/
Очаква ви силен период за добри финансови постъпления и сделки. Бъдете адаптивни и гъвкави в решенията си, защото ще се разкрият нови, неочаквано добри възможности, които не са за изпускане. Чудесно време е за осъществяване на нови бизнес контакти, сделки, партньорства, както и за разрешаване на документални казуси. Силен период за тези от вас, чиято работна дейност е свързана с търговия, транспорт, образование, мода, естетика.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/
За вас лъвове седмицата няма да разкрие много добри възможности и късмета сякаш ще бяга в доста ситуации. Не си поставяйте много гръмки бизнес цели и не се надценявайте при взимането на важни решение. Сега е добре да придвижвате започнати, рутинни ангажименти, пред това да разширявате сферата си на дейност.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/ 
Седмицата се очертава динамична и интересна за вас, ще се появят добри професионални възможности. Не поемайте излишни рискове, защото периода не е подходящ за смяна на работната дейност или стартиране на нови бизнес начинания. Два пъти мери, един път режи! Бъдете внимателни при подписването на документи и четете внимателно всяка една клауза.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/
Периода не е силен за вас везни, особено що се отнася до стартиране на нови бизнес начинания. Бъдете внимателни и претегляйте внимателно всички рискове. Няма да бъде добра идея да смените работа или професионалната дейност. Сега е добре да придвижвате напред старите си бизнес проекти и да поддържате баланс в отношенията с бизнес партньорите си.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/
Седмицата ще бъде доста предизвикателна за вас скорпиони. Могат да се появят доста сериозни казуси свързани с ипотеки, имоти или недвижимо имущество. Ще трябва да положите изключителни усилия и постоянство в работата си, защото нищо няма да става с лекота.

СТРЕЛЕЦ /23.11 - 22.12/
Започва седмица, в която са възможни доста интриги, спекулации и хаос на работното място. Мислете трезво и не губете емоционалната си стабилност. Седмицата не е подходяща за осъществяване на нови социални контакти, медийни изяви, PR кампания и нови съдружия особено с близки приятели. Пазете се от вируси и не прекалявайте със стреса.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/
Очертава се чудесна седмица за осъществяване на добри сделки, които да ви донесат финансова стабилност. Сега е моментът за разрешаване на важни документални казуси или сключване на успешни партньорства, които ще помогнат за вашето социално израстване. Очакват ви непланирано добри финансови успехи и възможности.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/ 
Ще бъдете амбициозни, енергични и идеи за нови дейности няма да липсват през идната седмица. Чудесно време е за осъществяване на нови бизнес контакти, сделки, партньорства, както и за разрешаване на документални казуси. Бъдете гъвкави, креативни и готови да се възползвате максимално от добрите възможности.

РИБИ / 20.02 - 20.03/
Седмицата ще бъде доста трудна за вас Риби. Има предпоставки за много интриги, спекулации и неясни ситуации на работното място. Трудно ще намерите път и начин да проявите целия си работен потенциал. Но помнете, че това е само период , запазете равнодушие и се постарайте да не губите емоционалния си баланс.

Повече астрални прогнози и връзка с Магдалена: 

телефон: 0884 03 05 07

magdalena_bo@abv.bg 

https://www.facebook.com/AstroStarMagDalena

https://instagram.com/magdalena.astrovibes