fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (13– 19 февруари 2023 г.) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (13– 19 февруари 2023 г.)

Очаква ни напрегната и рискова седмица по отношение на инвестициите, финансовите операции и паричните потоци. Правете бавни, но сигурни крачки в бизнеса!

ОВЕН /21.03 - 20.04/ 
Седмицата ще бъде доста динамична, активна и идеи за нови бизнес начинания няма да липсват. Успехите и късмета ще ви следват. Ще се чувствате в добра форма, дейни и амбицирани да превземете нови професионални хоризонти. Чудесен период е да разгърнете целия си професионален потенциал и да развиете бизнеса си.

ТЕЛЕЦ /20.04 - 20.05/
Очаква ви динамична и предизвикателна седмица. Периодът е опасен за нови финансови операции и инвестиции, защото има предпоставки за провали и загуби. Действайте разумно и премерено с финансите. Не поемайте сериозни рискове, а по-скоро работете по рутинните си проекти. Бъдете внимателни с документалната част и бизнес партньорствата.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/
Ще бъдете доста активни през идната седмица и идеи за нови проекти няма да липсват. Чудесен период за нови сделки, нови проекти и старт дори на нов бизнес. Ще получите чудесни възможности за установяване на добри социални контакти и създаване на успешни колаборации.

РАК /22.06 - 23.07/
Очаква ви чудесна седмица, в която ще получите доста възможности за професионално развитие. Времето е подходящо за обучения, бизнес пътувания в чужбина и работа с чуждестранни партньори. Дерзайте смело напред и успехите няма да закъснеят.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/
Очаква ви предизвикателна седмица, в която трябва да проявите твърдост и постоянство в преследване на бизнес начинанията си. Не е добър момент за смяна на работното място или важни разговори с началници. Ако планирате сериозни финансови инвестиции, може да срещнете трудности.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/ 
Седмицата се очертава интересна за вас, ще се появят добри професионални възможности, но не реагирайте импулсивно и помислете добре, кое е по вашите възможности и кое не. Не поемайте излишни рискове, защото периода не е подходящ за смяна на работната дейност или стартиране на нови бизнес начинания. Бъдете внимателни при подписването на документи и четете внимателно всяка една клауза.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/
Периода не е силен за вас що се отнася до стартирането на нови бизнес проекти или финансови инвестиции. . Времето е благоприятно за обучения, различни курсове, личностно развитие, бизнес пътувания в чужбина и работа с международни контрагенти. Седмицата ще бъде успешна за медийни изяви, PR кампании и бизнес колаборации.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/
Седмицата ще бъде доста ползотворна за вас по отношение на финансите. Ще получите добри възможности за увеличаване на капитала си, но не рискувайте в бизнеса с имоти или недвижими имущества. Не е подходящ период за влизане в съдружия и бизнес колаборации.
СТРЕЛЕЦ /23.11 - 22.12/
Започва силен период за вас стрелци, сега е моментът за професионална реализация и поставяне на нови бизнес цели. Късметът и успехите ще ви преследват и ще получите реални възможности да увеличите капитала си.Чудесен период е за поставяне на нови бизнес предизвикателства и старт на нова работна дейност.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/
Желанието за лична промяна ще ви донесе нови, добри възможности за професионална реализация. Добър момент е за преговори за нова длъжност, повишения или по-добри финансови условия. Ще получите добри възможности, ако планирате да разширите бизнеса си. Ако обмисляте PR кампании или бизнес колаборации, не се колебайте, защото ще бъдат успешни за вас.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/ 
Периода не е подходящ за осъществяване на нови бизнес отношения, съдружия и партньорства. Бъдете внимателни по отношение на инвестиции, даване или взимане пари на заем. Не правете гръмки инвестиции и бъдете премерени в рисковете, които поемате. Бъдете внимателни с документалната част и не подписвайте нищо, без да го прочетете детайлно.

РИБИ / 20.02 - 20.03/
Очаква ви една силна и определено успешна седмица. Периодът е подходящ за имотни сделки или разрешаване на казуси свързани с недвижимо имущество. Времето е благоприятно за обучения, различни курсове, личностно развитие, бизнес пътувания в чужбина и работа с международни контрагенти. Седмицата ще бъде успешна за медийни изяви, PR кампании и бизнес колаборации.

Повече астрални прогнози и връзка с Магдалена: 

телефон: 0884 03 05 07

magdalena_bo@abv.bg 

https://www.facebook.com/AstroStarMagDalena

https://instagram.com/magdalena.astrovibes