fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (27 февруари - 5 март 2023 г.) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (27 февруари - 5 март 2023 г.)

Седмицата ще поднесе чудесни възможности за финансов растеж и бизнес инвестиции пред огнените знаци ОВЕН- ЛЪВ-СТРЕЛЕЦ. Време е за дейстивия!

ОВЕН /21.03 - 20.04/

Седмицата ще поднесе за вас реални възможности за много успешни бизнес взаимоотношения. Сега е моментът за действие, за нови бизнес инвестиции, които ще увеличат капитала ви. Помислете за PR кампании и бизнес колаборации, които ще повишат социалният ви статус.

ТЕЛЕЦ /20.04 - 20.05/

Очаква ви динамична седмица, в която ще имате реални възможности да разрешите доста казуси, особено ако са свързани с ипотеки, кредити, лизинги. Периодът е подходящ за инвестиции, дори на по-големи суми, защото ще получите добра възвръщаемост. Силен период е за PR дейности, колаборации и установяване на добри социални контакти

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/

След дългото и силно влияние на Ретроградния Меркурий сега отново ще се почувствате в обувките си. Ще бъдете доста активни и дейни през идната седмица, започва силен период подходящ за стартиране на нови работни проекти или за смяна на професионалната дейност. Успехите няма да закъснеят.

РАК /22.06 - 23.07/

Седмицата започва доста активно и динамично за вас. Пред вас ще се разкрият добри и доста неочаквани възможности за бизнес развитие. Периодът е подходящ за разрешаване на казуси свързани с кредити, лизинги, ипотеки и наследства. Бъдете уверени и се доверете на силната си интуиция, сега е моментът за действия. Очакват ви успешни сделки и създаване на полезни контакти.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/

Седмицата ще бъде изключително успешна за вас лъвове. Ще направите добри бизнес сделки, които ще ви донесат сериозни финансови дивиденти. . Пред вас ще се разкрият добри и доста неочаквани възможности за бизнес развитие. Периодът е подходящ за разрешаване на казуси свързани с кредити, лизинги, ипотеки и наследства. Внимавайте обаче с документалната част, четете внимателно какво точно подписвате.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/

Седмицата се очертава интересна за вас, ще се появят добри професионални възможности, но не реагирайте импулсивно и помислете добре, кое е по вашите възможности и кое не. Не поемайте излишни рискове, защото периода не е подходящ за смяна на работната дейност или стартиране на нови бизнес начинания. Бъдете внимателни при подписването на документи и четете внимателно всяка една клауза.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/

Пред вас ще се разкрият добри възможности за ново начало. Късметът и успехите ще ви преследват. Чудесен период е за създаване на нови бизнес отношения, колаборации с партньори със сходен бизнес, както и стартиране на PR кампании. Чудесен период е за обучения, бизнес пътувания и нови проекти с хора от чужбина.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/

Седмицата ще бъде доста предизвикателна за вас скорпиони. Трябва да бъдете гъвкави и адаптивни към промените, които предстоят. Ако трябва да взимате или давате пари на заем, претеглете добре рисковете. Започва период, в който желанието за инвестиции ще забушува.

СТРЕЛЕЦ /23.11 - 22.12/

Продължава силния период за вас стрелци! Късметът и успехите ще ви преследват във всяко ваше начинание. Бъдете смели по отношение на финансовите инвестиции и новите бизнес начинания. Ще успеете да си извоювате добро социално и професионално положение. Периодът ще постави началото на добри бизнес възможности, които ще увеличат значително капитала ви

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/

Жаждата за лична промяна ще бъде водеща тази седмица. Ще бъдете доста изнервени и нещата ще се придвижват доста по-трудно и бавно при вас. Трябва да проявите повече търпение и постоянство, за да запазите социалното си положение. Могат да се отворят казуси свързани с имоти, недвижимо имущество или в дома.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/

Периода е подходящ за осъществяване на нови бизнес начинания или стартиране на нови бизнес проекти. Ще бъдете дейни, енергични и идеи за нови дейности няма да липсват. Разчитайте предимно на себе си и не започвайте работни отношения с хора от приятелския ви кръг. Бъдете смели и не пропускайте добрите възможности, защото късмета ще бъде на ваша страна.

РИБИ / 20.02 - 20.03/

Седмицата ще бъде доста предизвикателна за вас, особено ако работата ви е свързана с хора от чужбина. Периодът не е подходящ за бизнес пътувания, нови обучения или сделки с чужденци. Сега не е добър момент за разрешаване на законови и юридически казуси. Плувайте в добре познати води, където е вашата сила.