fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (5-11 декември 2022 г.) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (5-11 декември 2022 г.)

Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (5-11 декември 2022 г.)

Декември е месец на равносметка и поставяне на нови бизнес цели. Предстои силна седмица отново за огнените знаци ОВЕН-ЛЪВ-СТРЕЛЕЦ.

ОВЕН /21.03 - 20.04/ 
Седмицата ще поднесе за вас реални възможности за установяване на стабилни социални контакти както на местно, така и на международно ниво. Бъдете все пак предпазливи с документална част, не подписвайте нищо, преди да проверите нещата обстойно. Не е силен период за смяна на работата или започване на нова дейност особено в областта на търговията, образованието или транспорта. Бъдете внимателни с финансите си и харчете разумно.

ТЕЛЕЦ /20.04 - 20.05/
Очаква ви динамична седмица, в която ще имате реални възможности да разрешите доста казуси, особено ако са свързани с имотни сделки или недвижимо имущество. За тези от вас, които имат намерение да направят покупка на помещение, имот или нов дом, периода ще е силен за неговото осъществяване. Може да се чувствата доста изнервени, особено поради казуси свързани със семейството, но нещата ще подредят за ваше добро.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/
Ще бъдете доста активни през идната седмица, но сега периода не е подходящ за стартиране на нови работни проекти или за смяна на професионалната дейност. Планирайте и по-скоро придвижвайте напред текущите си бизнес начинания. Бъдете внимателни при работата с документи и четете детайлно всичко, което подписвате.

РАК /22.06 - 23.07/
Седмицата започва доста активно и динамично за вас. Възможно е обаче да прекратите доста важни за вас работни взаимоотношения, които да променят професионалната ви посока. Бъдете готови за промяна, ще се отворят възможности за смяна на работната дейност и професионална насоченост. Ще бъде силен работен период за хората занимаващи се с изкуство, фармация, търговия с алкохол, морски транспорт.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/
Седмицата ще бъде изключително успешна за вас лъвове. Ще направите добри бизнес сделки, които ще ви донесат сериозни финансови дивиденти. Подходящ период е сключване на сделки с контрагенти както на местно, така и на международно ниво. Бъдете все пак предпазливи, не всички ще се радват на вашите успехи и шансовете за спекулации и подронване на репутацията ви не са изключени.

ДЕВА /24.08 - 23.09/ 
Седмицата се очертава интересна за вас, ще се появят добри професионални възможности, но не реагирайте импулсивно и помислете добре, кое е по вашите възможности и кое не. Не поемайте излишни рискове, защото периода не е подходящ за смяна на работната дейност или стартиране на нови бизнес начинания. Бъдете внимателни при подписването на документи и четете внимателно всяка една клауза.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/
Периода не е силен за вас везни, особено що се отнася до стартиране на нови бизнес начинания. Бъдете внимателни и претегляйте внимателно всички рискове. Няма да бъде добра идея да смените работа или професионалната дейност. Сега е добре да придвижвате напред старите си бизнес проекти и да поддържате баланс в отношенията с бизнес партньорите си.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/
Седмицата ще бъде доста предизвикателна за вас скорпиони. Могат да се появят доста сериозни казуси свързани с ипотеки, имоти или недвижимо имущество. Ще трябва да положите изключителни усилия и постоянство в работата си, защото нищо няма да става с лекота.

СТРЕЛЕЦ /23.11 - 22.12/
Продължава силния период за вас стрелци, късмета и успехите ще ви преследват във всяко ваше начинание. Сега е моментът за увеличаване на приходите ви и пред вас ще се открият нови, добри възможности за това. Силен период за тези от вас, които движат бизнес в областта на изкуството, духовните науки, фармацията, алкохолния бранш, международните бизнес отношения, юристите. Вярвайте в себе си, в уменията си и успехите няма да се забавят.

КОЗИРОГ /22.12 - 20.01/
Седмицата се очертава доста динамична за вас. Ще бъдете доста изнервени и нещата ще се придвижват доста по-трудно и бавно при вас. Трябва да проявите повече търпение и постоянство, за да запазите социалното си положение. Могат да се отворят документални казуси свързани с имоти или недвижимо имущество. . Бъдете внимателни с финансите си и харчете разумно.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/ 
Периода е подходящ за осъществяване на нови бизнес начинания или стартиране на нови бизнес проекти. Ще бъдете дейни, енергични и идеи за нови дейности няма да липсват. Разчитайте предимно на себе си и не започвайте работни отношения с хора от приятелския ви кръг.

РИБИ /20.02 - 20.03/
Очаква ви напрегната работна седмица, в която хаоса ще надделее. Ще срещнете доста спънки в текущите ви задачи и проекти. Планувайте добре всяка своя инвестиции и харчете разумно. Сега не е добър момент за нови начинания, за големи покупки, капиталовложения или за вземане на кредити.

Повече астрални прогнози и връзка с Магдалена: 

телефон: 0884 03 05 07

magdalena_bo@abv.bg 

https://www.facebook.com/AstroStarMagDalena

https://instagram.com/magdalena.astrovibes