fbpx Voltia и Nissan пускат на пазара в Европа нов електрически ван e-NV200 XL | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Voltia и Nissan пускат на пазара в Европа нов електрически ван e-NV200 XL

Voltia и Nissan пускат на пазара в Европа нов електрически ван e-NV200 XL

Разширявайки лекотоварната си гама с нулеви емисии, Nissan e-NV200 XL Voltia е оптимизиран за доставки до крайни клиенти в градска среда. С товароносимост от 8 м3, новият модел може да поеме два пъти по-голям полезен товар, спрямо стандартния e-NV200. Лесният достъп до товарния отсек през задните врати осигурява възможност за качване и превоз на товари с голяма височина.

Снабден с 40kWh батерия и интелигентна технология за управление на енергията, e-NV200 XL Voltia засилва ангажимента на Nissan към развитие на лекотоварните автомобили за доставки в градска среда. Със своите производствени мощности във Франция, Обединеното Кралство и Словакия, Voltia е идеалният партньор за развитие на подобни инициативи, с възможност да произведе 10 000 единици за европейския пазар.

„Партньорството с глобален автомобилен производител като Nissan наистина повишава качеството на нашите автомобили“, споделя Юрай Улехла, управляващ директор на Voltia. „Нашите усилия за сътрудничество затвърждават общото ни мнение, че развитието на сегмента на лекотоварните превозни средства ще бъде от решаващо значение за постигане на устойчиви и рентабилни цели за доставки до крайни клиенти, както за големи, така и за малки фирми. "

Използвайки мрежа от производствени партньори, микробусите ще се произвеждат в три европейски държави. Gruau ще наблюдава производството за Западна Европа във Франция, докато Bevan Group през Wednesbury ще улесни производството за Британските острови и Ирландия. Hollen в Trnava, Словакия, ще поеме отговорност по отношение на производството за Централна и Източна Европа.

Всеки един от производителите ще продължи да разширява това интегрирано партньорство, като си сътрудничи тясно по отношение на маркетинга и свързаните с него дейности на целия континент.

Facebook коментари