fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (13-19 март 2023 г.) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (13-19 март 2023 г.)

Очаква ни динамична седмица, в която е добре да не прибързваме с нови сделки, проекти, бизнес отношения с хора от чужбина.
Четете обстойно всичко, което подписвате!

ОВЕН /21.03 - 20.04/
Очертава се динамична и предизвикателна седмица пред вас. Сложете си спирачки и внимавайте с новите идеи и бизнес начинания. Два пъти мерете и един път режете, особено по отношение на финансите. Не е подходящ период за нови сделки, нови обучения или бизнес пътувания в чужбина. Придвижвайте текущите си проекти и бъдете по-толерантни в бизнес отношенията с хора от партньорския ви кръг.

ТЕЛЕЦ /20.04 - 20.05/
Очаква ви динамична седмица, в която трябва да бъдете особено внимателни по отношение на финансите ви. Не е силен период за инвестиции, особено в недвижимо имущество. Придвижвайте текущите си проекти и бъдете по-толерантни в бизнес отношенията с хора от партньорския ви кръг.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/
Ще бъдете доста активни и дейни през идната седмица. Периодът все още не е подходящ за нови бизнес начинания, въпреки че идеи няма да ви липсват. НЕ прибързвайте, а претеглете внимателно плюсовете и минусите. Бъдете разумни, аналитични и не действайте първично. Периодът е подходящ за осъществяване на нови социални контакти, медийни изяви, PR кампания и нови партньорски отношения.

РАК /22.06 - 23.07/
Очаква ви предизвикателна седмица, в която на работното място ще цари напрежение. Бъдете внимателни по отношение на документалната част и четете детайлно, нещата, които подписвате. Има опасност от провалени сделки и прекратяване на договорни отношения. Що се отнася до бизнес партньорите ви, там ще цари разбирателство. Периодът е силен за PR кампании и бизнес колаборации.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/
Седмицата е силна за вас и ще разкрие добри възможности. Определено ще започне нов етап за вас в кариерното ви развитие, възможни са промени и дори започване на нова дейност и професионална посока. Силен период е за хората занимаващите се с фармация, медицина, изкуство, творческа дейност, морски транспорт, алкохолния бранш. Действайте смело и се доверете на интуицията си.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/
Седмицата се очертава предизвикателна за вас що се отнася до преговори, сделки или работен график. Бъдете внимателни с документи и кореспонденция, четете детайлно всичко, което подписвате. Бъдете премерени и разсъдливи и не се захващайте точно сега с нови начинания.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/
Периодът е силен за вас в работен план, ще се чувствате изпълнение с енергия и нови идеи. Чудесно време е за професионално усъвършенстване, преквалификация и обучения. Възможни са далечни пътувания с работна цел или осъществяване на добри контакти с хора от чужбина.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/
Жаждата за промяна и започване на нещо ново в професионалното ви развитие ще е голяма. Насочете усилията си за разрешаване на всичко свързано с бизнеса, за да продължите смело напред. Възможно е да се изправите пред казуси свързани с наследство или недвижимо имущество.

СТРЕЛЕЦ /23.11 - 22.12/
Започва седмица, в която ще сте доста работно ориентирани, а преговорите и сделките ще да вървят с лекота. Някои от вас могат да сключат доста успешни сделки или съдружия. Не е силен период що се отнася до покупки на недвижимо имущество или разрешаване на имотни казуси. Опитайте се да намирате време и за почивка, защото има риск от прекомерно изтощение, което ще се отрази на здравето ви.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/
Очертава се чудесна работна седмица за осъществяване на добри сделки, които да ви донесат финансова стабилност. Периодът е подходящ за разрешаване на юридически и документални казуси. Може да преустановите партньорства, важни за вас, но това да е началото за нещо ново и по-добро за вас. Пред вас ще се разкрият чудесни професионални възможности.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/
Ще бъдете амбициозни, енергични и идеи за нови дейности няма да липсват през идната седмица. Ще бъдете иновативни и ще искате да разширите дейността си. Чудесно време е за осъществяване на нови бизнес контакти, сделки, партньорства, особено за хората на изкуството, модата, естетиката. Внимавайте обаче с финансовите инвестиции и не правете неразумни разходи. Не е добър момент за взимане или даване на пари на заем.

РИБИ / 20.02 - 20.03/
Очертава се особено предизвикателна седмица за вас особено, ако ви предстоят важни преговори или сделки. Бъдете внимателни с документалната част и четете обстойно всичко, което подписвате. Не е добър момент за нови обучения и работа с партньори от чужбина. Има предпоставки за хаос, интриги и спекулации на работното място.