fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (17-23 април 2023г.) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (17-23 април 2023г.)

Започва „Коридор на Затъмнения“ придружен от влиянието на ретрограден Меркурий.
Бъдете по-предпазливи по отношение на финансовите си инвестиции, сделки и започването на нови проекти.
По-осезаемо това ще се отрази на ОВЕН-СКОРПИОН-ДЕВА-БЛИЗНАЦИ

ОВЕН /17 - 23.04/

Седмицата ще поднесе за вас реални възможности за добри и успешни инвестиции. Ще бъдете доста дейни, но бъдете внимателни относно нови дейности, проекти или бизнес цели. Придвижвайте рутинните си задачи и не се впускайте в смели, неразумни рискове.

ТЕЛЕЦ /20.04 - 20.05/

Очаква ви динамична и предизвикателна седмица. Желанието ви за покоряване на нови работни върхове ще ви преследва, но сега не е най-добрият момент за смяна на амплоато и работната насоченост. Бъдете внимателни с документалната част, четете детайлно всичко, което подписвате.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/

Ще бъдете доста активни през идната седмица, но сега периода не е подходящ за стартиране на нови работни проекти или за смяна на професионалната дейност. Планирайте и по-скоро придвижвайте напред текущите си бизнес начинания. Бъдете внимателни с финансите си, има рискове от финансови загуби.

РАК /22.06 - 23.07/

Очаква ви доста динамична, активна и напрегната седмица. Насочете се предимно към текущите и рутинни задължения. Доста от заплануваните ви бизнес начинания могат да се объркат и на повърхността да изплуват „подводни камъни“. Сега не е добър период за нови дейност, инвестиции или сделки.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/

Седмицата ще бъде предизвикателна за вас лъвове в професионален план. Желанията, целите и работните ви планове са доста амбициозни. Но сега не е силен период за разговори с началници, смяна на работната дейност или срещи с властимащи. Ще срещнете трудности и предизвикателства, които ще ви попречат да покажете своите качества.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/

Седмицата се очертава интересна за вас, ще се появят добри професионални възможности, но не реагирайте импулсивно и помислете добре, кое е по вашите възможности и кое не. Не поемайте излишни рискове, защото периода не е подходящ за смяна на работната дейност или стартиране на нови бизнес начинания. Бъдете внимателни при подписването на документи и четете внимателно всяка една клауза.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/

Периода не е силен за вас що се отнася до стартирането на нови бизнес проекти или финансови инвестиции. Бъдете внимателни и претегляйте внимателно всички рискове, не се надскачайте, а рискувайте разумно. Не е удачен период за вземане пари на заем, теглене на кредити или влизане в лизингови отношения.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/

Седмицата ще бъде доста напрегната и предизвикателна за вас. Не се надскачайте, а действайте според възможностите си. Не са изключени обрати в работния процес, които да ви променят изцяло бизнес посоката. Сега не започвайте нищо ново като работна дейност или инвестиция. Възможно е да се заблудите и да не прецените правилно рисковете.

СТРЕЛЕЦ /23.11 - 22.12/

Започва предизвикателна и рискова седмица за вас стрелци. Два пъти мерете и един път режете. Не се надскачайте в намеренията си, а преценете трезво своите възможност. Не е силен период за обучения, преквалификации или работни пътувания. Придвижвайте текущите си и рутинни дела.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/

Желанието за лична промяна ще ви донесе нови, добри възможности за професионална реализация. Добър момент е за преговори за нова длъжност, позиция и по-добри финансови условия. Сега е моментът да подобрите финансовото си състояние и да заявите своите доводи за това. Бъдете гъвкави, креативни и не пропускайте добрите възможности пред вас.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/

Периода е подходящ за осъществяване на нови бизнес отношения, съдружия и партньорства. Ще бъдете доста дейни, активни и това ще ви донесе реални възможности, за нови бизнес сделки и нови добри контакти. Все пак бъдете разумни и не поемайте непремерени рискове, които не са по силите и джоба ви.

РИБИ / 20.02 - 20.03/

Седмицата ще бъде доста предизвикателна, особено за подреждане на бъдещите ви планове. Ще цари хаос, задкулисни игри и интриги на работното място. Не е подходящ период за инвестиции, взимане или даване пари на заем. Пазете се от финансови измами.