fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (27 март - 2 април 2023 г.) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (27 март - 2 април 2023 г.)

Започва седмица, която ще разкрие доста възможности и нови работни хоризонти особено пред огнените зодии ОВЕН - ЛЪВ - СТРЕЛЕЦ

ОВЕН /21.03 - 20.04/

Седмицата ще поднесе за вас реални възможности за добри и успешни инвестиции. Чудесно време е за обучения, курсове и преквалификации. Възможни са бизнес пътувания в чужбина или стартиране на бизнес проекти с чужденци.

ТЕЛЕЦ /20.04 - 20.05/

Очаква ви динамична и предизвикателна седмица, в която трябва да сте адаптивни, защото нервите и стреса ще ви преследват. Периодът не е подходящ за влизане в нови съдружия, партньорства или бизнес колаборации. Бъдете внимателни и с документалната част, четете внимателно всичко, което подписвате.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/

Ще бъдете доста активни през идната седмица, но сега периода не е подходящ за стартиране на нови работни проекти или за смяна на професионалната дейност. Планирайте и по-скоро придвижвайте напред текущите си бизнес начинания. Бъдете внимателни с финансите си, има рискове от финансови загуби.

РАК /22.06 - 23.07/

Очаква ви доста динамична, активна и успешна бизнес седмица. Жаждата за нови проекти и сделки особено с международни контрагенти може да ви донесе сериозни успехи и да ви отвори нови бизнес хоризонти. Чудесен период е за разрешаване на имотни казуси, както и за покупко-продажба на недвижимо имущество.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/

Седмицата ще бъде изключително успешна и динамична за вас, в добрия смисъл. Пред вас ще се разкрият нови работни предложения, където да разкриете своя потенциал и качества. Действайте смело и решително, сега е моментът за развитие и растеж.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/

Седмицата се очертава интересна за вас, ще се появят добри професионални възможности, но не реагирайте импулсивно и помислете добре, кое е по вашите възможности и кое не. Не поемайте излишни рискове, защото периода не е подходящ за смяна на работната дейност или стартиране на нови бизнес начинания. Бъдете внимателни при подписването на документи и четете внимателно всяка една клауза.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/

Периода е силен за вас що се отнася до стартирането на нови бизнес проекти или финансови инвестиции. Може да помислите за различни PR дейности, кампании и бизнес колаборации, които ще се отразят благоприятно на вашия имидж в бизнес средите. Чудесен период е за разрешаване на казуси свързани с наследства, взимане на инвестиционни пари на кредит с цел развитие на бизнеса.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/

Седмицата ще бъде доста предизвикателна за вас. Периодът не е подходящ за развитие на бизнес дейността или стартирането на нова такава. Избягвайте покупки или продажби на недвижимо имущество. В този период трудно ще реализирате бизнес плановете си. Бъдете внимателни при сделки, особено с документалната част.

СТРЕЛЕЦ /23.11 - 22.12/

Седмицата ще бъде силна за вас стрелци! Сега е моментът за нова професионална реализация и поставяне на нови бизнес цели. Помислете за нов начин за организация на ежедневните ви задачи, който да ви направи по-успешни и ползотворни. Късметът и успехите ще ви преследват и ще получите реални възможности да увеличите капитала си.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/

Предстои доста успешна седмица за вас, в която е добре да планирате различни методи за обучения, преквалификации и личностно развитие. Жаждата за нови проекти и сделки особено с международни контрагенти може да ви донесе сериозни успехи и да ви отвори нови бизнес хоризонти.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/

Периода е подходящ за осъществяване на нови бизнес отношения, съдружия и партньорства. Може да помислите за различни PR дейности, кампании и бизнес колаборации, които ще се отразят благоприятно на вашия имидж в бизнес средите. Чудесен период е за разрешаване на казуси свързани с наследства.

РИБИ / 20.02 - 20.03/

Седмицата ще поднесе реални възможности за добри и успешни инвестиции. Пред вас ще се разкрият нови работни хоризонти, където ще може да покажете своите качества. Ще се чувствате изпълнени с енергия за развитие, растеж и покоряване на нови професионални върхове.