fbpx Любимите автомобилни тестове през 2018 г. (част първа) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Любимите автомобилни тестове през 2018 г. (част първа)

Любимите автомобилни тестове през 2018 г. (част първа)

През 2018 г. за поредна година се отдадохме на високи скорости, разумно шофиране, много автомобилни емоции и приказни места, които обиколихме у нас и в чужбина с новите автомобили, излезли на пазара през годината.Всяко возило остави в нас много спомени и силни усещания, а някои ще останат незабравими. Затова правим сега малка ретроспекция с най-запомнящите се автомобилни тестове през годината. Ето, които подбрахме и които ви предлагаме да прочетете отново:

Няма да забравим никога страстта, която събуди новото BMW M5, което тествахме на пистата в Серес, Гърция - такова адреналиново преживяване не се забравя, защото шофирането на писта, няма нищо общо с това, по пътищата. А M5 ни закова с ускорение от 0 до 100 км/ч за 3,4 сек!! Просто един луксозен семеен седан.

През лятото отправихме и на разходка из планините с красивият мачо-пикап, покорителят на сезоните Ford Ranger, за който се оказа, че няма пречки да премине през всякакви извънасфалтирани терени, нагледахме слънчогледовите ниви с него и аха да му намерим булка:)

Бяхме 100% еко с новият Nissan LEAF, който карахме по подбалканския път и заедно с това летяхме в небето на Карловския Балкан. Ех, че красота и емоции бяха...

Когато цъфтяха вишните новият градски инфлуенсър Volvo XC40 ни разходи из централната част на столицата и ни накара да открием непознати факти за познати исторически места. Шведът ни показа, че освен че много комфортен за дълъг път, е изключително маневрен и удобен за тежкият трафик в града. 

През пролетта отлетяхме до другия край на Европа, в страната на баските. С луксозното изпълнение на Opel Grandland X, наречено Ultimate, обикаляхме красивите пътища покрай океана и стигнахме до красивият в стил Belle Epoque град Сан Себастиан - бижуто на Бискайския залив. 

Не бяхме предвидили, че времето ще е толкова лошо, а водите толкова придошли, когато тествахме новия новият Range Rover Sport. Но като че ли всичко беше по поръчка - супер луксозният SUV гази до "шията" в реките, но дори и за момент не се поддаде на предизвикателствата, а ние останахме повече от доволни от преживяването. Вижте още един път видеото от теста, което събра десетки хиляди гледания.    

Харесхме много и новият VW T-Roc от модерното поколение Y, както го нарекохме - модерният кросоувър, който се справи еднакво добре и на сухия път и на снежния, който ни изненада.

Определено беше много забавно и с яркозелената Hyundai KONA - автомобилът, който те кара да се чувстваш по-млад. Тя също се справи отлично в пролетния ден, който беше последван от истински зимен на другия. 

Нажежихме до оранжево летните емоции, след като се качихме на фантастичната Vespa! Събрахме усмивките на цяла София, погледнахме на шофьорите под друг ъгъл и усетихме вятъра в лицето (не в косите, защото няма как да се шофира без каска).

 

 

 

Facebook коментари